Styling

Persoonlijke stijl
Het is makkelijker gezegd dan gedaan, jezelf kleden gelijk aan je persoonlijke stijl. Hoe blijf je trouw aan je eigen stijl in een wereld vol mode trends en regels?
Ten eerste, ik snap dat je helemaal geen tijd of zin hebt om winkelen. Je bent niet alleen het overzicht in de best passende winkels kwijt, maar al helemaal in je kast. Constant eindig je in dezelfde outfit, omdat het makkelijk te pakken is en het gewoon goed staat. Jammer dat je de rest van je kast vergeet, want er liggen zoveel leuke combinaties in te wachten! En soms zijn er maar een paar kleine aankopen nodig om je garderobe weer compleet te maken. Weet je niet waar je moet beginnen? Juist, dat is waar ik inspring, na een dagdeel stijladvies, kledingkast-advies of personal shopping neem je zelf weer de regie over je persoonlijke stijl.

Freelance styling
Het begint bij een idee, dit idee moet uitgewerkt worden tot een concept, om vervolgens ingezet te worden om het merk te versterken. Er is niets mooier dan het verhaal van een opdrachtgever te vertalen in beeld, in de juiste sfeer, in het juiste tijdsbeeld en met de juiste kleding en accessoires. Om zo samen met een team bestaande uit (o.a.) visagie, fotografie en model tot een perfect passend resultaat te komen.

Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier.