Winkelstyling

Datum: 01-06-15

Categorie: Accessoires, Overig, Styling Advies, The Stylizer

Winkelstyling

Naast de styling bij fotoshoots verzorgt The Stylizer ook winkelstyling. Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling van je winkel? Of zoek je een oplossing voor het gebrek aan ruimte in jouw zaak? Ik kom graag langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Een kledingwinkel bezitten gaat over zoveel meer dan alleen kleding inkopen en verkopen. Wanneer je jouw producten op de juiste manier presenteert trek je de best passende doelgroep aan en verhoog je de omzet.
De snel toenemende online markt verzint steeds weer nieuwe foefjes om het online winkelen gemakkelijker te maken, maar jij kunt zorgen voor een beleving in jouw winkel waar de online shops niet aan kunnen tippen. Mensen willen meer dan alleen een nieuwe kledingstuk kopen, ze willen de hele beleving ervaren: zien, voelen en aanpassen. Inspireer jouw klant met tal van mogelijkheden in winkelstyling.

Hoe ik te werk ga? Eerst gaan we in gesprek over het doel, de wensen, de verwachtingen en het budget. Mocht het nodig zijn dan kan ik alvast wat simpele aanpassingen in de styling toepassen, daarna werk ik de complete styling uit. De winkelstyling kan vaak in één dag worden uitgevoerd.
Nieuwsgierig? Het adviesgesprek is gratis!
Voor een offerte of vragen over de mogelijkheden neem contact op via het contactformulier.