Freelance Stylist

Fashion Styling

Als freelance stylist werk ik momenteel mee aan een aantal uitdagende opdrachten met verschillende fotografen, visagistes en modellen. Ook werk ik al een aantal jaar als assistent stylist voor Wehkamp.nl.

Enorm veel plezier en uitdaging vind ik in de uiteenlopende freelance opdrachten waar ik als stylist aan mee mag werken. Elke nieuwe opdracht is weer een start van een nieuw verhaal. Samen met de opdrachtgever kijk ik naar de grote lijnen, wat is het doel van de fotoshoot en wat is de uitstraling van het merk? Wanneer de opdracht in nauwe samenwerking met een fotograaf en visagist plaats vindt is het ook prettig om met z’n allen om de tafel te zitten en alle ideeën door te nemen. Alles verloopt een stuk soepeler op de set wanneer iedereen op één lijn zit.

Het begint met een idee. Er is niets mooier dan dit idee om te zetten in een verhaal, een concept. Het idee wordt vertaald in beeld, in de juiste sfeer, in het juiste tijdsbeeld en met de juiste kleding en accessoires (props). Om zo samen met het team bestaande uit (o.a.) visagie, fotografie en model tot een perfect passend eindresultaat te komen.

The Stylizer werkt als freelance stylist op allerlei gebieden. Ik ben in te zetten bij fashion-shoots, voor editorials, commerciële opdrachten en particulier. Voor meer informatie over ervaring, tarieven of beschikbaarheid neem contact op via het contactformulier of neem een kijkje in mijn portfolio.