Webshop The Stylizer

Datum: 14-04-15

Categorie: Accessoires, The Stylizer

Winkelstyling

Een nieuwe laag in stileren door The Stylizer is eindelijk daar. Mijn webshop is online! Na een jaar vol brainstormen, schetsen, ontwerpen en weer aanpassen staan de eerste producten klaar. Alle producten zijn handgemaakt en van eigen ontwerp. Deze producten bestaan uit kledingrekken en winkel- en woonaccessoires. Het is belangrijk kleding en accessoires voor jezelf en/of voor je publiek duidelijk en met een goed verhaal te presenteren. Het combineren van de kleding in je slaapkamer lukt alleen wanneer je hier overzicht in hebt. Hetzelfde geldt voor de producten in je winkel. Wat wil je dat deze producten uitstralen, welk verhaal wil jij vertellen met het assortiment en wat is het doel van je etalage (zie winkelinrichting)?

In een drukke wereld vol vervuiling en ruis op zoek naar de rust in materialen, vormen en structuur. Behoefte aan karakter, een verhaal in de producten om mij heen. Het combineren van verschillende materialen, op zoek naar tegenstellingen in het natuurlijke en industriële.
In het ontwerp ben ik uitgegaan van een product wat het creëren van je eigen stijl overzichtelijker maakt. Stevige kledingrekken van rauwe en pure materialen, een toevoeging in je interieur en een hulpmiddel voor het uitsorteren van je kleding en accessoires. Daarnaast zorgen de natuurlijke kapstokken uit de WOOD serie voor een neutraal overzicht in sieraden, sjaals en andere accessoires. Deze zijn ook geschikt om enkele jassen aan op te hangen.

Kledingrekken.
De kledingrekken op de webshop bestaan uit een ondergrond van geleefd hout gecombineerd met de industriële uitstraling van een stalen frame. De zwaar belastbare rekken zijn makkelijk te verplaatsen, maar ook vast te zetten door de geremde wielen.

Kapstokken.
Onderzoek en verken nieuwe vormen in de kapstokken uit de WOOD serie. Vind overzicht in je sieraden en accessoires of gebruik de natuurlijke woonaccessoires voor het ophangen van je vesten en jassen.

Winkelinrichting.
Naast het ontwerpen van producten voor in je huis, zet ik de rauwe en pure materialen ook in voor winkelinrichting. Zo zorg ik voor ontwerp en uitvoering van boekenplanken, tafels, toonbanken, stellingen voor in een etalage, stellingkasten, hangsystemen, wandkasten en wandrekken.

Voor vragen over winkelinrichting of ander maatwerk, neem contact op via het contactformulier.